Activiteitenoverzicht 2024

Met elkaar

Samen kun je meer dan alleen. Soms is het lastig om in verbinding te zijn. Samen dingen doen kan dan helpen. Door te ontmoeten, te zijn en samen iets te doen kan er op een andere manier een verbinding ontstaan. Daarom hebben we een aanbod van verschillende cursussen en workshops opgezet waarin we iedereen die daar behoefte aan heeft willen uitnodigen om deel te nemen.

Met elkaar betekent binnen de stichting niet alleen ‘met cliënten en begeleiders’. We willen geen eiland zijn. Daarom wordt actief gezocht naar mensen, die ons willen ontmoeten, die ons willen helpen om nieuwe talenten te ontdekken of nieuwe mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Klik hier om mee te doen en op jouw manier een bijdrage te leveren.

Cursus Mindfulness

Mindfulness kan je helpen om meer bewust stil te staan bij wat je voelt en ervaart in je lijf. Dit kan als resultaat hebben dat je minder piekert, minder stress ervaart en lekkerder in je vel zit.

The Artist’s Way

Iedereen heeft een creatieve kant in zich. Misschien voel je die creatieve kant niet zo of was je ooit wel creatief maar ben je dat stuk van jezelf een beetje kwijt geraakt. Deze cursus helpt je om je creativiteit (opnieuw) te ontdekken.

Introductiecursus boksen

Tijdens deze cursus leer je de basistechnieken van boksen. Heb je altijd al eens willen leren boksen of wil je leren hoe je jezelf kan verdedigen?

Workshop glasfusing

Tijdens deze workshop leer je zelf glas snijden, je maakt kennis met het verschil tussen transparant en opaak glas, compositie maken, glas staafjes branden en tot slot maak je een eindwerkstuk.

Workshop acryl gieten

Aan de slag met het mengen van kleuren. Met een medium siliconen of een gasbrander creëer je cellen. Het is een prachtig spel. De technieken zijn flippen, gieten of zwiepen. Vooral het gieten is een kunst.

Muziek

Wil je aan de slag met je muzikale talenten op het gebied van zang/songwriting? Graag kijken wij samen met jou naar een passende manier om je verder te ontwikkelen.