Naast cursussen organiseren we ook workshops. Vind je het lastig mee te doen aan een cursus dan is een workshop wellicht wat voor jou! In tegenstelling tot een cursus is een workshop iets eenmaligs. In 2024 staan er een aantal workshops op het programma waar je aan kunt deelnemen. De workshops die in het eerste kwartaal plaatsvinden zijn onder andere gebarentaal, djembé en kaarsen maken.

De workshops worden (deels) gefinancierd vanuit de stichting. Voor sommige workshops wordt een eigen bijdrage gevraagd. Wil je graag deelnemen maar heb je geen financiële ruimte voor de eigen bijdrage? Geef dit dan aan bij je aanmelding dan kijken we samen naar een oplossing!

Aanmelden voor een workshop kan via het contactformulier of stuur een mail naar info@dagbeleving-evenzicht.nl

Binnen de stichting willen we ook graag andere mensen ontmoeten die ons kunnen inspireren, elkaar te ontmoeten door je passie te delen. Daarom zijn we gestart met workshops. Deze workshops worden door vrijwilligers aangeboden. Een mooie manier om in het contact met elkaar je eigen talenten te ontdekken, die je dan weer kunt inzetten voor anderen, in nieuwe contacten, in nieuwe producten.

Voor mensen die zelf graag iets willen betekenen voor de stichting zoals een workshop geven of wellicht een tentoonstelling van zelfgemaakte kunst, een lezing geven, een gedicht voordragen of met een ensemble een voorstelling geven of try-out voor theatervoorstelling?  We zijn blij met elke input waarmee we zingeving echt handen en voeten kunnen geven. Dus, neem gerust contact met ons op!